Untamed Giant Panda

Kliv in i Untamed Giant Pandas värld och möts av en vacker grön asiatisk bambudjungel, men det är inte allt – här gömmer sig också, som namnet avslöjar, ett gäng imponerande jättepandor! Denna videoslot, som släpptes redan år 2012 av spelutvecklaren Microgaming, lockar än idag en stor skara spelare tack vare den högkvalitativa grafiken och grymt snygga layouten. Tillsammans med ett sparsamt soundtrack, och “reaktionsljud” när du snurrar på hjulen eller får fram en vinst på spelplanen, är Untamed Giant Panda svår att motstå och tröttna på. Förutom de magnifika svartvita varelserna är denna spelautomat dessutom packad med flera innovativa bonusfunktioner och fina vinstchanser, vilket är ett rejält plus i kanten. Läs mer om spelautomaten här.

Spelautomater med djur i huvudrollen är oftast väldigt populära men få har lyckats så bra som Microgaming har med Untamed Giant Panda. Här finns de flesta beståndsdelar som krävs för att ett spel ska klassas som en riktigt fullpoängare. Förutom de roliga bonusfunktioner har du totalt 243 sätt att vinna, en storvinst på 90 000 mynt och en spelplan som är snyggt designad. Från och med år 2016 kan du dessutom spela videoslotten via mobilen, vilket är ett stort plus för alla oss som gillar att spela på språng eller kunna ta med möjligheten till spel vart vi än är. Hoppas du är redo att ta dig an en ny värld – det här är Untamed Giant Panda!

Vinstlinjer och insatser

Untamed Giant Panda är en relativt klassisk slot när det kommer till utformningen av spelplanen. Du har här de klassiska fem hjulen men körsbäret på toppen av glassen är att du har hela 243 sätt att vinna! Det finns med andra ord inga aktiva vinstlinjer i spelet men detta betyder inte att dina vinstchanser minskar. Tack vare att du har ett satsningsspann från 0,30 euro till max 22,50 euro per omgång väljer du själv vilken kategori du vill lägga dig i – storspelare eller lite mer försiktig satsare. Med en RTP (return to player) som ligger på 96,32 % är det inte omöjligt att det blir just du som kammar hem högsta vinsten som består av hela 90 000 mynt.

Tema och grafik

Det är svårt att undgå temat i Untamed Giant Panda, det är såklart pandor som står i fokus. De svartvita djuren tillsammans med den otroligt vackra gröna bakgrunden gör denna videoslot till en av de snyggaste du har sett, om du frågar oss. På spelplanen hittar du förutom spelkortssymbolerna 10, J, Q, K och A, även bland annat en närbild av en panda, en pandas öga och magnifika naturbilder på bambudjungeln. Det är närbilden av pandaögat som utgör scatter-symbolen och spelets wild-symbol består utav en spelbricka med spelets namn. Som vanligt kommer wild-symbolen ersätta de flesta andra symboler på spelplanen och hjälpa dig få vinster, och tre till fem scatter-symboler ger dig ett antal free spins att spela för.

Bonusfunktioner i Untamed Giant Panda

Microgaming har inte sparat på bonusfunktionerna i denna videoslot. Förutom de vinster du kan skörda från wild- och scatter-symbolerna finns bland annat funktionen Collect a wild – denna innebär att ett hjul registrerar alla wild-symboler som landar där. När du har samlat fyra stycken omvandlas hela hjulet till en wild och detta håller i sig i hela fyra rundor. En annan innovativ bonusfunktion är den så kallade Lucky Nudge som tar dig till spelets gratisläge. Här behöver du tre eller fem scatters på hjulen, men skulle du sakna en scatter-symbol kan Lucky Nudge-funktionen skjuta till en så att du kommer till gratisläget snabbare. Spelfunktionen Your gamble är speciellt för Microgaming och innebär att du kan justera dina egna vinstchanser och därmed även storleken på vinsterna.

Positivt med spelautomaten

Untamed Giant Panda är en riktig fröjd för ögonen med sin utomordentligt snygga grafik. Ett roligt tema som lockar och passar de allra flesta. Flera innovativa och spännande bonusfunktioner att ta del av. Det finns en maxvinst på hela 90 000 mynt, vilket är imponerande. Videoslotten är tillgänglig för spel via både dator och mobil.

Negativt med spelautomaten

Untamed Giant Panda har en PTP (return to player) på 96 %, vilket kan ses som en aning lågt jämfört med andra videoslots. För den som vill ha massa action och händelser på spelplanen är denna slot aningen tråkig.

Sammanfattning

Untamed Giant Panda är en imponerande videoslot som har mycket att erbjuda. Vid en första anblick kan denna spelautomat se lite generisk ut, men när du väl kommer in i spelet kommer du upptäcka att det finns flera vinster att hämta hem här – och till din hjälp har du flera roliga bonusfunktioner. Denna videoslot är lika snygg att bara titta på som den är rolig att spela. Tack vare wild- och scatter-symboler kan du vinna riktigt fina priser, likt free spins och mynt, och det är lätt att se att Microgaming har lagt lite extra tid på denna pärla. Om du är sugen på ett spel som kan tilltala alla sinnen är Untamed Giant Panda helt rätt för dig!