Hot Ink

Hot Ink är ett spel från den kända spelleverantören Microgaming som är en av de allra största på marknaden. Precis som namnet antyder är det just tatueringar som är spelets heta tema. Här finner du en tilltalande design samt en grafik som kommer höja spelupplevelsen avsevärt. Det som är unikt med detta spel är antal vinstlinjer som är totalt 1 024 till antalet, vilket får anses som något utöver det vanliga. Spelets RTP ligger på hela 97,5 % vilket är en helt klar godkänt procent. Låter Hot Ink som en intressant slot som du har tankar på att prova? Läs då hela denna ärliga recensionen för att få en bättre och tydligare bild av spelet!

Som tidigare nämnt består Hot Ink av totalt 1 024 vinstlinjer och fem stycken hjul. Spelet innehåller många funktioner som är eftertraktade, såväl bonussymboler som wilds och scatters, men även multiplikatorer och autoplay. Det senast nämnda innebär att du helt enkelt inte behöver snurra hjulen manuellt utan detta kan ske automatiskt genom att du klickar på autoplay. Då kan du göra annat samtidigt som du spelar och ivrigt väntar på att du ska kamma hem den största vinsten i spelet, som på tal om detta ligger på hela 1 000 mynt. Beroende på din valda insats samt inställningarna du gjorde innan spelet sattes igång avgör det alltså hur stor din utbetalande vinst kommer bli.

Vinstlinjer och insatser

Hot Ink erbjuder dig som spelare ett stort spann och ett flertal valmöjligheter när det kommer till din insats. Du kan som lägst ha ett mynt per vinstlinje och högst 10 antal mynt per vinstlinje. Myntvärdet kan du enkelt justera från 0,01 och 0,25. Som du ser finns det alltså bra med alternativ för dig som inte vill satsa så mycket under en spelomgång, men även alternativ för dig som har lite is i magen och vill köra fullt ut. Den maximala jackpotten som du kan vinna i Hot Ink ligger på 1 000 mynt, så om du väljer att satsa den högsta möjliga insatsen och faktiskt vinner kommer detta generera dig ett mycket saftigt belopp.

Tema och grafik

Precis som spelets namn antyder är temat för detta spel tatueringar. Kanske går du i tankar på att skaffa dig några tatuering eller har du redan flera? Även om du mot förmodan skulle avsky tatueringar är detta spel en rolig underhållning, framför allt tack vare den fantastiska grafiken och de olika bonussymbolerna men även på grund av den höga RTP. Grafiken är något som Microgaming har lagt stort fokus på och det märks väl. Det går helt enkelt inte att ha en tråkig stund när du spelar Hot Ink, oavsett om du är en storspelare eller om du enbart spelar för det höga underhållningsvärdets skull. Vi tackar Microgaming för grafiken och kvaliteten som här är i toppklass.

Bonusfunktioner i Hot Ink

Det finns ett flertal olika bonusfunktioner i detta spel och det är främst de olika symbolerna du bör hålla extra koll på. Speciellt tattoo bonus-symbolen som kan aktivera och boosta dina redan befintliga vinstkombinationer. Det finns även en annan funktion där du ska välja tatueringar och då kan du vinna snabba pengar. Utför du det med bravur kommer du belönas med 10 free spins som har en multiplikator på x 2. Det finns även en scatter-symbol i Hot Ink och om du får tre stycken sådana, som är pisces-symbolen, erhåller du 20 stycken free spins som har multiplikatorn x 2. Du har alltså ett flertal chanser att öka din eventuella vinst om du önskar!

Positivt med spelet

Spelet har ett tilltalande tema med många detaljrika och snygga symboler. Designen är väldigt tilltalande för samtliga spelare oavsett om man gillar tatueringar eller inte. Det finns många smarta funktioner, såsom autoplay-funktionen, multiplikatorer, wild-symboler och scatter-symboler som kan hjälpa dig att öka dina eventuella vinster. Helhetsupplevelsen som du får av Hot Ink är mycket positiv!

Negativt med spelet

Det finns tyvärr ingen form av bonusspel i Hot Ink, detta är generellt något som efterfrågas av spelare. Det finns inte heller någon progressiv jackpott vilket är ett lockande inslag i ett spel. Temat kan uppfattas som tråkigt.

Sammanfattning

Hot Ink är en succéslot från speltillverkaren Microgaming och att det är just Microgaming som ligger bakom denna slot gör att du utlovas en rolig och trevlig spelupplevelse. Temat för spelet är precis som namnet antyder tatueringar men skulle du inte gilla denna typ av kroppskonst kommer du ändå älska Hot Ink. Det finns flera bonusfunktioner i spelet, samt en tilltalande vinstpott. Här hittar vi också en fantastisk grafik och design, något som Microgaming alltid bjuder på, så tatueringstemat går att överkomma. Visst låter det intressant? Är du sugen på att börja spela Hot Ink finns spelet på de flesta nätcasinona som tillhandahåller spel från speltillverkaren Microgaming. Så vad väntar du på? Sätt igång direkt!